En Sevdiğim Do 2 Yaşında!

23AprilUpdate_ipn23 Nisan’da çocuklar gibi şendiren En Sevdiğim Do, bugün 2 yaşında!

Unutulmayacak iPhonedo anlarından biridir! saatler içinde bir numara oturmuştur. O zamanlar iPhonedo kaç kişiydi hatırlar mısınız? YouTube 16bin, Facebook 8bin.

  



  

Bugün En Sevdiğim Do hala daha iTunes Türkiye’de Rock kategorisi altında 29 numarada!
Screen Shot 2015-04-22 at 1.37.19 PM

Sizlere bir kez daha çok teşekkür etmek isterim! İyi ki varsınız Do’stlar, beraber çok güzel yerlere gelmek dileği ile!

  


  

Geçenlerde Siri’ye Küfreden Türk tişörtü ile ilgili konuşurken RedBubble’ın Türkiye’den alışveriş yapmak için ne kadar masraflı olduğu konusu gündeme geldi. Bunun üzerine bir araştırma yaptım ve RedBubble’a gelen 30bin kişiden sadece 20 kişinin alışveriş yaptığını buldum. Ki o 20’nin rahatlıkla 15’i benim.

Bunun üzerine araştırma taraştırma yaptım ve birisi ArtZula‘yı tavsiye etti, ArtZula ile görüştüm ve işte karşınızda iPhonedo.ArtZula.com sayfası.

Screen Shot 2015-04-22 at 9.58.33 PM

Burada bir çok tişört, kanvas, yok efendim saat, yok efendim çerçeveli tablo, artprint bulabilirsiniz. Fiyatları da mümkün olan en düşük seviyeye ayarladım ve kısa bir süre de öyle bırakacağım.

Eğer bir iPhonedo ürünü almak istiyorsanız artık fiyatı daha uygun olan yerden alabilirsiniz. İleride gidişata göre daha çok ürün ekleyeceğim.

Eğer buradan bir ürün alırsanız, birincisi üzerinizde paralasın ikincisi bir fotoğraf çekip bana ulaştırın. Kalitesi hakkında bilgi verin. Aydınlatın.

Gelişmeler bu şekilde dostlar!
Unutmadan 5.0 ile ilgili gelişmeler için http://j.mp/50SeyirDefteri adresine bakabilirsiniz.